Pentru mine sunt la baza ProMetabolism, alături de supe gelatinoase.
În foto: telemea foarte sărată de oaie, struguri ceasla și prune.
După unii (care probabil au metabolismul și digestia praf), combinația de fructe cu brânză sunt calea sigură către colită. Dacă le pui pe un desfășurător de nutrienți, vei observa că fructele și brânza se completează, fructele venind cu carbohidrați simpli și vitamine (în special complexul B și C), iar brânza cu proteine de calitate, calciu și vitamine liposolubile.
Brânza maturată nu conține lactoză, deci ar putea fi consumată și de cei cu așa zisa intoleranță la lactoză, bacteriile făcând o mare parte din treaba digestiei pentru noi. Firește, nu orice fructe sunt ok și nici orice rahat pe care scrie brânză.
Deși eu aș putea să consum zile întregi doar fructe și brânză, sunt conștient că trebuie să profităm și de alte tipuri de alimente, mai ieftine și mai ușor disponibile. Așa că în 40 De Rețete ProMetabolism am oferit o grămadă de tipuri de preparate, unele surprinzător de clasice, pe care le poți pune oricând pe masă, fără să pară că mănânci ceva dubios sau că ești la dietă.
În programul Start în ProMetabolism am discutat pe larg fiecare grupă de alimente și cum ar putea fi benefică pe acest stil alimentar. Le-am prezentat pe cele nocive și pe cele care ar fi ok, dacă sunt preparate corespunzător sau într-un anumit context.
Programul Start în ProMetabolism nu se reduce doar la stilul alimentar, ci continuă cu etape despre mișcare, meditație sau suplimentare.
Mai multe informații la: