Artrita osteoporoza si Borax

Buna grup
Am gasit grupuri pe fb care beau borax dizolvat in apa pt probleme cu oasele/ articulatiile.
Ce parere aveti? :slight_smile:

Vad ca nu prea sunt persoane active pe acest grup. O sa pun un link aici in speranta ca ar mai fi interesati si altii de acest subiect. Mi se pare sanatatea oaselor esentiala.

:camera_flash: Look at this post on Facebook Nothing Boring About Boron - PMC

1 Like

Așa e, încă nu sunt mulți activi. S-au înscris câteva sute, dar durează până se crează un obicei de interacțiune cu forumul.
Eu nu am comentat pentru că încă nu cunosc. Mi-am downlodat cartea cu conspirația Borax, citesc când am timp și revin cu impresii :slight_smile:

2 Likes

Multumesc, astept parerea ta cand ai timp. Motivul pt care am devenit interesata este ca, de cand mi-am schimbat jobul cu unul extrem de solicitant fizic in care pun presiune pe toate incheieturile si muschii inclusiv pe degete (lucrez intr-un hotel ca housekeeper), corpul meu parca a explodat brusc si s-a trezit din reverie, amintindu-mi ca am incheieturi in fiecare secunda, iar mainile sunt umflate in fiecare dimineata. Am si slabit vreo 5 kg. Deci mai am putin si incep sa scartai. Inainte luam vit D si K2, Ca, dar vad ca n-au nicio treaba sa ma protejeze de dureri. Acum caut remedii, de aceea intreb. :heart_hands: