Buna grup
Am gasit grupuri pe fb care beau borax dizolvat in apa pt probleme cu oasele/ articulatiile.
Ce parere aveti?
Vad ca nu prea sunt persoane active pe acest grup. O sa pun un link aici in speranta ca ar mai fi interesati si altii de acest subiect. Mi se pare sanatatea oaselor esentiala.
Look at this post on Facebook Nothing Boring About Boron - PMC
Așa e, încă nu sunt mulți activi. S-au înscris câteva sute, dar durează până se crează un obicei de interacțiune cu forumul.
Eu nu am comentat pentru că încă nu cunosc. Mi-am downlodat cartea cu conspirația Borax, citesc când am timp și revin cu impresii
Multumesc, astept parerea ta cand ai timp. Motivul pt care am devenit interesata este ca, de cand mi-am schimbat jobul cu unul extrem de solicitant fizic in care pun presiune pe toate incheieturile si muschii inclusiv pe degete (lucrez intr-un hotel ca housekeeper), corpul meu parca a explodat brusc si s-a trezit din reverie, amintindu-mi ca am incheieturi in fiecare secunda, iar mainile sunt umflate in fiecare dimineata. Am si slabit vreo 5 kg. Deci mai am putin si incep sa scartai. Inainte luam vit D si K2, Ca, dar vad ca n-au nicio treaba sa ma protejeze de dureri. Acum caut remedii, de aceea intreb.